KONCERTEN I SAKSKØBING KIRKE MED ORGANIST MORTEN LADEHOFF I AFTEN, ER UDSAT TIL SØNDAG DEN 22/10-2017 kl. 20.00

Reformationen 500 år, Sakskøbing Kirke fejrer jubilæet i hele oktober

1. oktober 2017 kl. 19.00 Gudstjeneste i Sakskøbing Kirke

Sakskøbing Kammerkor medvirker med stemningsfuld Aliluia-musik af den georgiske komponist Nino Janjgava.

5. oktober 2017 kl. 17.00 i præstegårdens konfirmandstue og kl. 18.00 i Sakskøbing Kirke – Luther i børnehøjde

Børnefamilier er velkomne i præstegårdens konfirmandstue, hvor vi laver aktiviteter, som handler om Martin Luther. Der vil også være aftensmad. Derefter går vi i kirken til en kort gudstjeneste kl. 18, hvor Sakskøbing Kirkes Pigekor synger ny kormusik fra ”Lutherrosen”, som er skrevet til alle folkekirkens kor i anledning af jubilæet. Det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding.

7. oktober 2017 kl. 15.30 Koncert i Maribo Domkirke

Sakskøbing Kirkes Pigekor synger koncert sammen med korsangere fra Roskilde og Lolland-Falsters stifter. For sangerne byder dagen på et stort korstævne med satser fra ”Lutherrosen” og stævnet afsluttes med en gratis offentlig koncert i Domkirken.

8. oktober 2017 kl. 10.30 Højmesse i Sakskøbing Kirke

Sakskøbing Kirkes Pigekor synger korsatser fra ”Lutherrosen”.

10. oktober 2017 kl. 14.00 Sogneeftermiddag i præstegårdens konfirmandstue

Da danskerne gik fra den katolske tro til den protestantiske tro Tidligere lærer og skoleleder Mogens Larsen, Ringsted, fortæller om omvæltningen af kirken ved reformationen i Danmark i 1536: om de centrale personer, kirken før og efter reformationen, grevens fejde samt reformationens virkninger.

Kaffe med hjemmebag á kr. 20.-

29.oktober 2017 kl. 10.30 Højmesse i Sakskøbing Kirke

På søndagen tættest på selve reformationsdagen den 31. oktober, fejrer vi 500-året for reformationen ved en højmesse. Begge præster medvirker foruden Sakskøbing Kirkes søndagskor, som synger korsatser fra ”Lutherrosen”. Efter gudstjenesten er der gratis kirkekaffe i tårnrummet (med lutter lagkage).

Vi håber du finder, hvad du søger – og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os.