Velkommen til Sakskøbing Sogns hjemmeside

Alle kan synge!! Basta!

Og hvis du ikke tror, du selv kan, eller hvis du bare har lyst til at prøve kræfter med at synge i kor – vellyd, fællesskab, latter – så mød op i Sakskøbing Sognegård, Torvet 10 den 9. juni 2018 kl. 13.00. Vi begynder med fælles opvarmning, lidt om sund stemmebrug og nogle fællessange. Efter en kop kaffe/the/vand går vi over i kirken og synger nogle enkle korsange – lidt gospel, lidt fra Taizé, lidt klassisk og til sidst har deltagerne mulighed for enkeltvis at synge for Sakskøbing Kirkes organist Flemming Chr. Hansen, som derefter kan anbefale et kor i nærheden. Det er gratis at være med og tilmelding er ikke nødvendig. 

OBS: MÆND ER UTROLIG VELKOMNE!

—   —   —   —   —

 

Ny provst for Lolland Østre Provsti

Det blev 42-årige Johannes Olav Kruse Kristensen, der overtog den ledige stilling som provst for Lolland Østre Provsti og sognepræst i Radsted-Tårs Pastorat.

Johannes Kruse Kristensen provstekreeres ved Landemodegudstjenesten onsdag den 13. juni 2018 kl. 13.00 i Maribo Domkirke.

 

   —   —   —   —   —

 

 

Vi håber du finder, hvad du søger – og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os. Besøg også vores Facebook side: Sakskøbing Sogn

Med venlig hilsen

Medieudvalget