Kom og oplev denne koncert i Sakskøbing Kirke søndag den 25. november 2018 kl. 15.00 og støt Værestedet Perronen i Nykøbing Falster.

Billetter kan købes ved indgangen til kirken og koster kr. 50,00.

En del af billetsalget går til Sakskøbing Sogns Legat, som hvert år uddeles til værdigt trængende.

Bliv indsamler for Folkekirkens Nødhjælp den 25. november 2018 til “Danmark mod fattigdom”, se hvordan på nedenstående link:

Sakskøbing Sognegård og kirkekontor er flyttet.

Sakskøbing Menighedsråd har købt ejendommen Vestergade 2 og er flyttet ind den 1. juli 2018.

Vi glæder os meget over at Lolland Østre Provsti, som bor til leje i ejendommen, ligeledes er flyttet ind og vi ser frem til et godt samarbejde med dem.

Vi håber du finder, hvad du søger – og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os. Besøg også vores Facebook side: Sakskøbing Sogn