JULEKONCERT 2018
Igen i år samles op mod 90 sangere fordelt på 6 kor fra Sakskøbings imponerende korliv til en fælles julekoncert i Sakskøbing Kirke. Sådan har det været i mange år, og det er altid et af decembers højdepunkter. I år er de medvirkende kor: Det grønlandske Kor, Saxekoret, Sakskøbing Mandskor, Sakskøbing Kammerkor, Sakskøbing Kirkes Pigekor og Voci fluenti. OBS: der tages entré på 30,- kr, som går ubeskåret til uddeling af julehjælp fra sognets legat.
Dørene åbnes kl. 15.30.

VALG

Det bekendtgøres hermed at Sakskøbing Menighedsråd har valgt Ebbe Bressing til formand og Ulla Petersen til næstformand for det kommende år. Tillykke med valget.

Sakskøbing Sognegård og kirkekontor er flyttet.

Sakskøbing Menighedsråd har købt ejendommen Vestergade 2 og er flyttet ind den 1. juli 2018.

Vi glæder os meget over at Lolland Østre Provsti, som bor til leje i ejendommen, ligeledes er flyttet ind og vi ser frem til et godt samarbejde med dem.

Vi håber du finder, hvad du søger – og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os. Besøg også vores Facebook side: Sakskøbing Sogn