Ledige pladser til pigekoret

Ledige pladser i Sakskøbing Kirkes Pigekor.

Landsdelsens største pigekor holder løbende optagelsesprøver i juni, så de nye piger kan starte efter sommerferien.

Sakskøbing Kirkes Pigekor er med sine 27 medlemmer det største på Sydhavsøerne. Koret synger til musikgudstjenester og koncerter både i Sakskøbing og andre steder på Lolland og Falster. Musikken er alt fra klassisk kirkemusik til gospel. I efteråret skal koret medvirke ved bispevielsen i Maribo Domkirke, som udsendes direkte i TV. Desuden skal de være med til korstævne i anledning af 500-året for reformationen samt synge til børnegudstjeneste, allehelgensgudstjeneste, julekoncert med alle byens kor og til juleaftensdags gudstjenester for en stopfyldt kirke. Udover et højt musikalsk niveau er koret også kendt for et hyggeligt, socialt miljø, som byder nye medlemmer varmt velkommen.

For at komme med i koret skal man være mellem 11 og 19 år på optagelsestidspunktet. Man behøver ikke at have erfaring med at synge i kor, men man skal synge rent og have en god klang. Derfor skal pigerne til en kort, uformel optagelsesprøve hos korets leder, Flemming Chr. Hansen (29 26 56 09).