Kirkeblad

Farvel til kirkebladet..!!

Kirkebladet vinter 2018-2019 var det sidste kirkeblad i den hidtidige nuværende form. Det var lidt vemodigt at skulle sige farvel til det vi kendte så godt, men det er tid til at prøve noget nyt.

I 14 år har de 9 sogne været fælles om at lave kirkeblad, og det vil vi gerne fortsætte med. Men på en ny måde. Der har været mange overvejelser for og imod og det er ikke en beslutning der er truffet i hast, tværtimod har den været mange år undervejs. I redaktion er vi nået frem til, at der er mange fordele ved at gå over til den fremtidige løsning, nemlig at kirkebladet fremover bliver en del af Saxkjøbing Avis hver 2. måned. Der vil altså komme 6 kirkeblade i stedet for 4 om året og derved vil de 9 sogne kunne være mere aktuelle med arrangementer og aktiviteter. Vi håber også at  dette vil løse de problemer der til tider har været med omdelingen af kirkebladet. Vi får også et meget større oplag og når meget længere ud med vores kirkenyheder. Endelig er vi også med til at støtte den lokale avis, hvilket vi synes er både godt og rigtigt. Så vi håber at I vil tage godt i mod det nye »kirkeblad«, som udkommer første gang i uge 5. Det kan findes på midtersiderne, hvor hvert pastorat vil have en halv avisside hver.  Som med alt nyt kræver det tilvænning både for jer som læsere og for os som redaktion, men vi tror på at det bliver en rigtig fin løsning og at vi hurtigt vænner os til det nye. Så tak fordi I læste med hidtil, det har været en fornøjelse og en lærerig opgave at være redaktør på bladet og på gensyn i avisen!

På redaktionens vegne:
Lisbeth Lumby

 

Her kan du hente de sidste fire Kirkeblade for Sakskøbing-egnen som pdf-filer. Kirkebladet for Sakskøbing-egnen udgives af menighedsrådene i vore ni sogne.

 

Kirkeblad dec-jan 2019-2020

Kirkeblad oktober-november 2019

Kirkeblad august-september 2019

Kirkeblad juni-juli 2019

 

 

 

Redaktør:

Lisbeth Lumby

Vestergade 2, 1. sal,

4990 Sakskøbing.

Redaktionens medlemmer er:

Bendicht Mader, Tårs ­

Esbern Gaur Vernersen, Majbølle­/Vigsnæs ­

Lisbeth Lumby, Sakskøbing ­

Knud ­Erik Rasmussen, Våbensted

Kenneth Bjørnholt Jacobsen, Slemminge