Her spiller kirkens organist et rent soloprogram med musik for lille orgel af bl.a. Bach, Brahms, Frescobaldi og Weyse. Her kan man høre alle det fine gamle instruments nuancer.

Denne gang begynder vi i kirken med gudstjeneste, som vi håber mange vil deltage i. Bagefter er der frokostbord arrangeres af Sakskøbing Sogns Menighedsråd. Der afholdes menighedsmøde, hvor menighedsrådet orienterer om økonomi, projekter og aktiviteter i sognet. Denne gang er det gratis og tilmelding skal ske til Kirkekontoret på telefon 54704409 kl. 09.00-12.30

Otto Paludan, kaptajn på Postbåden i Nakskov Fjord, fortæller om den verdensberømte polarforsker, forfatter, redaktør og rapporter Peter Freuchen. Vi følger ham fra vugge til grav og mest i Danmark, i Nykøbing F og på Enehøje.