Velgørenhedskoncert i Sakskøbing Kirke. Logen Fraternitas, Serapions-ordenen fra Maribo, står for arrangementet, som byder på rolig bluesmusik med det lokale band “Turn A Round”. Ved koncerten vil der blive overrakt en gave til “Perronen” i Nykøbing – et værested for hjemløse og misbrugere. Desuden giver Logen Fraternitas en del af entréindtægten til Sakskøbing Sogns legat, som uddeles som julehjælp til trængte familier. Billetter sælges ved døren og koster 50.-kr.

Gratis at deltage, men tilmelding nødvendig på mail sakskoebing.sogn@km.dk eller telefon 54704202 HUSK DYNE/TÆPPE

Alle byens 6 kor mødes til en fælles julekoncert i Sakskøbing Kirke. Sådan har det været i mange år, og det er altid et af decembers højdepunkter. I år er de medvirkende kor: Det grønlandske Kor, Saxekoret, Sakskøbing Mandskor, Sakskøbing Kammerkor, Sakskøbing Kirkes Pigekor og Voci fluenti. OBS: der tages entré på 30 kr, som går ubeskåret til uddeling af julehjælp fra sognets legat.

Vi strikker stadig, men nu i nye lokaler på Vestergade 2, og der er elevator i bygningen, indgang fra gården. Vi mødes kl. 14-16.

Vi begynder med en kort gudstjeneste i kirken, hvorefter julekaffen står klar i præstegårdens konfirmandstue. Her vil sognepræst Hanne Margrethe Tougaard læse en julehistorie fra ”Når lampen tændes” – skrevet af Karl Lindqvist, som var præst i Sakskøbing fra 1937 til 1969.  Mellem julegodterne vil der også være ”gæt-en-julesang” ved organist Flemming Chr. Hansen.